YoY-Yoga Harlingen

Power Yoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Door het koppelen van yogahoudingen in een vloeiende serie aan een specifieke ademtechniek ontstaat een diepe concentratie. Door de combinatie van houdingen, ademhaling en beweging wordt het hoofd automatisch leeggemaakt. Ontspanning door inspanning.  Er wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les balans, rust en energie. Het lichaam wordt uitgelijnd.

Easy Vinyasa

Easy Vinyasa yoga lijkt op de klassieke hatha yoga en ligt qua intensiteit tussen Power Yoga en de Relax-Yin Yoga in. Het tempo ligt lager dan de Power Yoga les, de houdingen zijn minder intensief. Met behulp van een specifieke ademtechniek voer je de verschillende houdingen achter elkaar uit, maar de focus ligt hier meer op gratie en souplesse dan op power. Er zijn altijd opties in houdingen zodat je rustig kunt opbouwen.

Relax Yin Yoga

Relax Yin Yoga is een zachte serie yoga houdingen waarbij je langer in de houding blijft, die je helpen spanning los te laten en je lichaam tot rust te laten komen. Het is een combinatie van ademhalingsoefeningen, meditatie, een herstellende yoga en Yin Yogastijl die voornamelijk uit zittende en liggende houdingen bestaat, waarin je het bindweefsel van je lichaam herstelt, mobieler en soepeler maakt.

Jongeren Yoga

Voor jongeren in de leeftijd vanaf ongeveer 13 tot  en met 20 jaar

Jongeren yoga gaat over wat jongeren tegenwoordig beleven, nodig heeft en hoe ze zich lekker kunnen voelen te midden van alles wat er ‘moet’ in het leven…

Van  jongeren wordt er tegenwoordig nogal wat  gevraagd… je moet je best doen op school, elke dag je huiswerk maken, waarschijnlijk je kamer netjes houden, sporten, er leuk uitzien, met je vrienden afspreken en ook nog de social media bijhouden… Kortom, je kunt wel wat rust gebruiken in die chaos! In de lessen wordt door middel van yogahoudingen op een leuke en afwisselende manier gewerkt met je ademhaling, conditie, kracht, balans, creativiteit en ontspanning. Je krijgt meer zelfvertrouwen. wordt lichamelijk sterker en geestelijk evenwichtiger. 

Op die manier leer je jezelf en je grenzen kennen en ontdek je hoe je kunt ontspannen. Bij yoga gaat het daarom ook niet om presteren, je ‘moet’ niets en iedereen kan het!